4UTravel: 4UTravel.ro - Locul unde gasesti oferte pentru vacante de vis, oriunde in lume cit si din toata tara, oferte speciale ale celor mai mari tour-operatori, hoteluri, vile, case de vacanta, transport, Rent-A-Car, oferte speciale, last minute !
Ne-am mutat! Vezi adresa noua |  Prima pagina |  Contact
Alege oferta tustica pentru:  
Cauta in site:
 Orice destinatie
 Vacante de lux
 Vacante la schi
 Vacante la mare
 Vacante exotice
 Cuba
 Emiratele Arabe
 Indonezia
 Jamaica
 Kenya
 Maldive
 Mauritius
 Mexic
 Republica Dominicana
 Seychelles
 Singapore
 Sri Lanka
 Thailanda

Filtreaza ofertele dupa:
Tara:
Regiune:
Oras:
Vacante exotice


Abonare Newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Hotel Madinat Jumeirah - Dubai/Emiratele Arabe 6 stele
Tarif in EUR / persoana / noapte ( cazare + mic dejun ): de la 231 EUR

Locatia: Hotel Madinat Jumeirah este situat direct pe plaja Jumeirah, dispune de plaja privata lunga de 1 km, de serviciu hotelier de prima clasa la cele mai inalte standarde. Aceasta impozanta locatie de vacanta este alcatuita din 3 mari hoteluri : Al Qasr, Dar Al Maysaf si Mina A’ Salam inconjurat de piscine si gradini accesibile tuturor oaspetilor, atent ingrijite pana la ultimul detaliu. Ospetii acestui hotel au la dispozitie peste 70 de magazine, centru Spa sub conducerea Six Sense, peste 45 de restaurante , baruri si cafenele. Pe langa specialitatile locale oferite in restaurante, oaspetii pot savura si specialitati internationale din mai multe tari. Deasemenea dispune si de centru cultural cu teatru, scena pentru concerte live in aer liber precum si in cateva restaurante,  In imensa oapsetii pot alege fie mersul pe jos pentru a vizita imprejurimile fie elegant cu -Watertaxi- taxi pe apa, caile de acces (canale) se intinde pe 3,5 km in toata locatia, cu toate aceste facilitati si imensitatea ei, este si o locatie pentru odihna si relaxare.

Hotel Al Qasr ( Palatul ) - se gaseste in interiorul locatiei Madinat Jumeirah, la o distanta de 20 de min. de aeroport. Hotelul este situat in mijlocul unei lagune, inconjurat de gradini superbe si cai de acces pe apa (Watertaxi) ce duc in toata locatia.

Facilitati: Hotel Al Qasr –apartine fara indoila generatiei noi de hoteluri luxoase fiind inima locatiei Madinat Jumeirah si conceputa dupa o rezidenta de lux araba. In cele 4 restaurante de care dispune se pot degusta meniuri cu specifice internationale, mai dispune si de 4 baruri, piscine, si diverse oferte de divertisment. Toate facilitatile locatiei Madinat Jumeirah pot fi folosite de catre oaspeti.

Camere: Al Qasr dispune de un total de 292 de camere.

Arabin Deluxe (107 camere- cca.55m2)- sunt foarte elegant amenajate in stil arab cu vedere spre locatia Madinat Jumeirah, la gradina si piscina, dispun de balcon, Tv-sat., aer conditionat, telefon, minibar.
Ocean Deluxe (50 camere) – dispun in plus de vedere mare.

Mese:  mic dejun in restaurantul Aboretum sau Khaymat Al Bahar. Demipensiune, cina poate fi servita in restaurantele Al Muna sau Arboretum. Contra cost si in alte restaurante a la carte din locatia Midnat Jumeirah.

Diverse actvitati sportive(contra cost): sporturi nautice pe plaja in parcul acvatic Wild Wadi, tratamente in centrul Spa, golf la cerere(teren in apropiere).

Perioada minima de sedere:
7 nopti in perioada 25.12 – 01.01. sejurul trebuie sa cuprinda in aceasta perioada noptile de 31.12 cu 01.01.

Hotel Dar Al Masyaf

Locatia: Hotel Dar Al Masyaf este situat in aceasi locatie Madinat Jumeirah cu o plaja privata de 1 km, situat la doar 20 de min. de aeroport, inconjurat de gradini superbe, totul este amenajat cu casute in stil local si este hotelul Premium a intregii asezari Madinat Jumeirah.

Facilitati: Acest hotel exclusiv Dar Al Masyaf si foarte luxos ofera odihna si relaxare in ambient traditional o casuta de vara consta din 8-10 camere si dispune de o curte interioara cu piscina. Hotelul dispune de 2 restaurante internationale. Toate facilitatile locatiei Madinat Jumeirah pot fi folosite de catre oaspeti.

Camere:
Arabian Deluxe(60 m2)- sunt situate in casute Arabian, foarte confortabile si dispun de baie/ dus , wc, uscator de par, halat de baie, telefon, Tv., aer conditionat, seif, fierbator de cafea/ceai, minibar, un Living precum si balcon sau terasa cu vedere la gradina sau la canalele de apa pe care circula Watertaxi-urile. Toate camerele dispun de Privat- Butler- Service (serviciu privat de majordom).

Mese:  Mic dejun in restaurantul Aboretum sau Khaymat Al Bahar.
Demipensiune, cina poate fi servita in restaurantele Al Muna sau Arboretum. Contra cost si in alte restaurante a la carte din locatia Midnat Jumeirah.

Diverse activitati sportive: 2 terenuri de Squas, 5 terenuri de tenis de camp(cu nocturna), sauna, centru fitness si aerobic.
Contra cost: sporturi nautice pe plaja in parcul acvatic Wild Wadi, tratamente in centrul Spa, golf la cerere(teren in apropiere).

Restaurant Pierchic-Al Qasar
Restaurant Pierchic-Al Qasar
Imagine mare
Psicina-Al Qasar
Psicina-Al Qasar
Imagine mare
Ocean Deluxe-Al Qasar
Ocean Deluxe-Al Qasar
Imagine mare
GulfsummerhouseArabian
GulfsummerhouseArabian
Imagine mare
Dar Al MAsyaf
Dar Al MAsyaf
Imagine mare
Restaurant Pai Thai- Al MAsyaf
Restaurant Pai Thai- Al MAsyaf
Imagine mare
Mina A Salam
Mina A Salam
Imagine mare
OceanDeluxe-MinaASalam
OceanDeluxe-MinaASalam
Imagine mare
Bahri Bar
Bahri Bar
Imagine mare


Anterioare Hotel Jumeirah Beach - Dubai/Emiratele Arabe 
Hotel Park Hyatt Dubai - Dubai/Emiratele Arabe Urmatoare


Agentia 4UTravel
str.Londra nr.16 ap.6
Bucuresti - Sector 1, Cod 011763, Romania
Tel/Fax: 004-021-3102738, 004-021-3102739
E-mail: office@4utravel.ro

Agentia 4UTravel din
BANEASA SHOPPING CITY

(subsol, zona restaurante)
Program: luni - duminica 10:00-22:00
Telefon: 031/425.38.72

Despre firma |  Bilete de avion |  Contact
© 2004-2017 Copyright 4U Company SRL

Acum ne gasiti si mai usor, apeland numarul de telefon unic: *TURISM (*887476),
numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone si Orange - numar apelabil din Bucuresti

Functioneaza cu LOGTurism