4UTravel: 4UTravel.ro - Locul unde gasesti oferte pentru vacante de vis, oriunde in lume cit si din toata tara, oferte speciale ale celor mai mari tour-operatori, hoteluri, vile, case de vacanta, transport, Rent-A-Car, oferte speciale, last minute !
Ne-am mutat! Vezi adresa noua |  Prima pagina |  Contact
Alege oferta tustica pentru:  
Cauta in site:
 Orice destinatie
 Vacante de lux
 Vacante la schi
 Vacante la mare
 Vacante exotice
 Cuba
 Emiratele Arabe
 Indonezia
 Jamaica
 Kenya
 Maldive
 Mauritius
 Mexic
 Republica Dominicana
 Seychelles
 Singapore
 Sri Lanka
 Thailanda

Filtreaza ofertele dupa:
Tara:
Regiune:
Oras:
Vacante de lux


Abonare Newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Hotel Burj Al Arab - Dubai/Emiratele Arabe 6 stele
Tarif in EUR / persoana / noapte ( cazare + mic dejun ): de la 762 EUR

Locatia: Hotelul Burj Al Arab este unul din cele mai spectaculoase si luxoase hoteluri din lume, renumit pentru inaltimea a de 321m, ce intrece chiar si turnul Eifel si se afla pe o insula artificiala langa hotelul The Jumeirah Beach. Centrul orasului Dubai se afla la 15 km. Seara hotelul este luminat in diferite culori.

Facilitati: Hotel Burj Al Arab isi uimeste oaspetii inca de la intrare cu sala de primire unde se poate obeserva inaltimea ametitoare a acestuia, vizitatorii pot astfel sa admire culoarul dintre scari pana in varful hotelului. Lobby bar-ul dispune de o fantana arteziana, unde apa ajunge pana la 30m. Camerele de tip Suite, in numar de 202, se impart pe 26 de etaje, fiecare etaj are propria receptie. Mesele se pot servi fie in restaurantul Al Muntaha, situat la 200m altitudine, cu o panorama deasupra Dubai-ului si a golfului arab, fie in restaurantul Al Mahara situat in adancul marii. Specialitati culinare alese internationale si cu specific orientului mijlociu se pot savura in restaurantul Al Iwan, precum si bucatarie mediteraneana in restaurantul Majlis Al Bahar situat pe plaja hotelului. Hotelul mai dispune si de piscina cu Poolbar precum si Cafe- restaurant. La etajul 18 se gaseste un centru Spa Assawan cu jacuzzi, bai, saloane de frumusete, precum si o oferta de prima clasa in tratamente Spa.

Camere:
Deluxe Suite – camerele se intind pe 2 campuri si au suprafata de 170m2, cu o amenajare deoasebit de luxoasa si cuceritoare. Generozitatea camerelor consta dintr-un hol, dormitor, baie si Living toate amenajate la cele mai inalte standarde. Aer conditionat in toate camerele, in Living dispune de un perete de sticla de unde se poate admira minunata panorajme a golfului arab. Baia este imbracata in marmura, cu jacuzzi, dus separat, armaturi din aur, precum si produse de igiena a marcii Hermes, facilitati multimedia si acces la internet, precum si serviciu Butler non-stop la dispozitie.
Panorama Suite- camerele dispun in plus fata de Sutie de un perete de sticla in living pe 2 etaje de unde se poate admira panorama golfului arab, de altfel sunt identice cu Suite-urile.

Mese: mic dejun.

Diverse activitati sportive: Fitness Studio, sauna umeda/uscata, piscina interna, teren de squas, ofertele de sport ale hotelului sora- The Jumeirah Beach, precum si acces in parcul acvatic – Wild Waldi.
Contra cost: diverse sporturi nautice pe plaja, scufundari, tratamente in centrul Spa- Assawan.

Indicatii: transfer privat

DeluxeSuite
DeluxeSuite
Imagine mare
PanoramicSuite
PanoramicSuite
Imagine mare
Restaurant Al Muntaha
Restaurant Al Muntaha
Imagine mare
Restaurant Al Mahara
Restaurant Al Mahara
Imagine mare
Restaurant Bab Al Yam
Restaurant Bab Al Yam
Imagine mare
Pool
Pool
Imagine mare


Anterioare Hotel Beit Al Bahar - Dubai/Emiratele Arabe 
Hotel JA Oasis Beach Tower - Dubai/Emiratele Arabe Urmatoare


Agentia 4UTravel
str.Londra nr.16 ap.6
Bucuresti - Sector 1, Cod 011763, Romania
Tel/Fax: 004-021-3102738, 004-021-3102739
E-mail: office@4utravel.ro

Agentia 4UTravel din
BANEASA SHOPPING CITY

(subsol, zona restaurante)
Program: luni - duminica 10:00-22:00
Telefon: 031/425.38.72

Despre firma |  Bilete de avion |  Contact
© 2004-2017 Copyright 4U Company SRL

Acum ne gasiti si mai usor, apeland numarul de telefon unic: *TURISM (*887476),
numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone si Orange - numar apelabil din Bucuresti

Functioneaza cu LOGTurism