4UTravel: 4UTravel.ro - Locul unde gasesti oferte pentru vacante de vis, oriunde in lume cit si din toata tara, oferte speciale ale celor mai mari tour-operatori, hoteluri, vile, case de vacanta, transport, Rent-A-Car, oferte speciale, last minute !
Ne-am mutat! Vezi adresa noua |  Prima pagina |  Contact
Alege oferta tustica pentru:  
Cauta in site:
 Orice destinatie
 Asigurari
 Bilete de avion
 Circuite turistice
 Croaziere
 Destinatii europene
 Oferte speciale
 Parcuri de distractie
 Romania
 Orase
 Statiuni turistice
 Vacante de lux
 Vacante la schi
 Vacante la mare
 Vacante exotice

Filtreaza ofertele dupa:
Tara:
Regiune:
Oras:
Vacante exotice


Abonare Newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Hotel Eden 3 stele
Localizare:
Hotel Eden 3* se aflã în Câmpulung Moldovenesc. Pozitia sa privilegiatã, în tinutul de vis al Bucovinei, înconjurat de peisaje superbe, face din Hotelul Eden destinatia perfectã pentru cei ce cautã momente de relaxare, sejururi în naturã, partide de vânãtoare si pescuit sau sporturi de iarnã. Hotel Eden 3* se aflã într-un punct ideal pentru pornirea în pelerinaj cãtre salba de biserici si mãnãstiri medievale, locuri sfinte, încãrcate de credintã si istorie din Tara de Sus a Bucovinei românesti.

Camere:
Hotel Eden 3* are o capacitate de 3 apartamente si 12 camere, totalizând 40 locuri. Toate camerele si apartamentele dispun de grupuri sanitare proprii, cu apã caldã permanentã, telefon international prin centrala proprie, Internet, reglaj individual al temperaturii, TV color/ Cablu, minibar cu frigider.

Facilitati:
Dotari generale:
Hotel Eden 3* dispune de urmatoarele facilitati: Rent-a-Car, schimb valutar, Ziare si reviste, cãrti postale, Room-service permanent, Spãlãtorie, curãtãtorie, cãlcãtorie si lustragerie.

Masa:
Hotel Eden 3* dispune de restaurant ci o capacitate de 100 locuri, completat de o terasã de 50 locuri, pe timp de varã. Este deservit de personal cu înaltã instruire, cu un bucãtar specialist atât în bucãtãria traditionalã bucovineanã cât si în retete internationale. Dotarea restaurantului este de calitate ridicatã: semineu, pian de concert, instalatie de sonorizare de înaltã fidelitate, aer conditionat si instalatie de filtrare a aerului, iluminat ergonomic.

Agentia 4UTravel
str.Londra nr.16 ap.6
Bucuresti - Sector 1, Cod 011763, Romania
Tel/Fax: 004-021-3102738, 004-021-3102739
E-mail: office@4utravel.ro

Agentia 4UTravel din
BANEASA SHOPPING CITY

(subsol, zona restaurante)
Program: luni - duminica 10:00-22:00
Telefon: 031/425.38.72

Despre firma |  Bilete de avion |  Contact
© 2004-2017 Copyright 4U Company SRL

Acum ne gasiti si mai usor, apeland numarul de telefon unic: *TURISM (*887476),
numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone si Orange - numar apelabil din Bucuresti

Functioneaza cu LOGTurism