4UTravel: 4UTravel.ro - Locul unde gasesti oferte pentru vacante de vis, oriunde in lume cit si din toata tara, oferte speciale ale celor mai mari tour-operatori, hoteluri, vile, case de vacanta, transport, Rent-A-Car, oferte speciale, last minute !
Ne-am mutat! Vezi adresa noua |  Prima pagina |  Contact
Alege oferta tustica pentru:  
Cauta in site:
 Orice destinatie
 Asigurari
 Bilete de avion
 Circuite turistice
 Croaziere
 Destinatii europene
 Oferte speciale
 Parcuri de distractie
 Romania
 Orase
 Statiuni turistice
 Vacante de lux
 Vacante la schi
 Vacante la mare
 Vacante exotice

Filtreaza ofertele dupa:
Tara:
Regiune:
Oras:
Vacante exotice


Abonare Newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Va aflati aici: Prima pagina > Orice destinatie > Romania > Orase > Sibiu

Sibiu


Hotel Apollo Hermannstadt - Sibiu/Romania 3 stele
Hotelul Apollo Hermannstadt 3* este situat in centrul istoric al Sibiului, dominand imprejurimile, integrindu-se perfect in peisaj. In ciuda grandorii si elegantei sale, hotelul respecta arhitectura tipica a burgului medieval si se remarca prin serviciile occidentale si ospitalitate orientala.
Detalii

Hotel Continental Sibiu - Sibiu/Romania 3 stele
Continentalul Sibiu 3* este o cladire moderna, de trei stele, un reper nou al unui oras vestit, Sibiu, prin cetatea sa medievala, prin cele 8 muzee si, nu in ultimul rand prin frumusetea traditiilor si a locurilor.
Detalii

Hotel Fantanita Haiducului - Sibiu/Romania 3 stele
Hotel Fantanita Haiducului 3* este situat in centrul Romaniei, la 15 minute de Sibiu, va ofera posibilitatea sa descoperiti un loc care va vrajeste de la prima intalnire.
Detalii

Hotel Imparatul Romanilor / Sibiu - Sibiu/Romania 3 stele
Hotel Imparatul Romanilor 3* a fost fondat in 1773 si este cel mai important hotel din Sibiu. Pe locul existentului hotel exista un han datand din 1555 denumit "La Sultanul turcilor" denumire care s-a schimbat de multe ori. Actuala cladire a hotelului dateaza din 1895 si prezinta o fatada cu numeroase decoratiuni si ornamente provenind din stiluri diferite. Sub ferestrele de la etajul 1 sunt figurati mascheronii iar deasupra intrarii in restaurant se afla figura unui imparat. Renovat complet cu ani in urma, hotelul ofera confortul modern fara a pierde din farmecul trecutului. Toate cele 102 camere sunt dotate cu televizor color, baie sau dus, iar in pretul relativ mic este inclus micul dejun. In cei peste 200 de ani de existenta hotelul a fost gazda unui numar impresionant de personalitati, precum Franz Listz, Johann Strauss, Johannes Brahms, imparatul Joseph al 2-lea al Austriei, regele Carol al 12-lea al Suediei, Mihai Eminescu, doamna Danielle Mitterand, a gazduit doi presedinti germani, Roman Herzog si Karl Carstens, si pe Printul Charles. DetaliiAgentia 4UTravel
str.Londra nr.16 ap.6
Bucuresti - Sector 1, Cod 011763, Romania
Tel/Fax: 004-021-3102738, 004-021-3102739
E-mail: office@4utravel.ro

Agentia 4UTravel din
BANEASA SHOPPING CITY

(subsol, zona restaurante)
Program: luni - duminica 10:00-22:00
Telefon: 031/425.38.72

Despre firma |  Bilete de avion |  Contact
© 2004-2017 Copyright 4U Company SRL

Acum ne gasiti si mai usor, apeland numarul de telefon unic: *TURISM (*887476),
numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone si Orange - numar apelabil din Bucuresti

Functioneaza cu LOGTurism